Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2009 15:02 - NeoBux - Най-добрият PTC сайт
Автор: bestptc Категория: Технологии   
Прочетен: 4914 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 05.12.2009 18:50


image
      
                         
NeoBux - Най-добрият PTC сайт

В днешното време на интернет , все повече хора търсят възможности за печелене online.

В следващата публикация, ще се опитам да Ви представя един от най-популярните и лесни начини, който води до сигурни резултати. С риск да стана банален, ще Ви кажа, че ако искате да станете милионер от подобен вид дейност, ще останете разочаровани. Но ако имате намерение да си осигурявате сигурен доход от около $1000 долара месечно(може и повече), то задължително прочетете тази статия.

Какво е PTC (pay-to-click)?

Сигурно някои от Вас са чували, какво представляват PTC-сайтовете.
Други, навярно вече са се регистрирали в такива сайтове и печелят реални пари от там. За съжаление сигурно има и такива от Вас, които са инвестирали време и капитал, но в лъжливи сайтове(SCAM).

PTC са сайтове, които ви плащат, за да гледате реклами.
От своя страна те печелят от хората, които рекламират в сайта(рекламодатели), както и от Вас, когато си наемате (или купувате) реферали, или когато си купувате по-добър членски статус.
В интернет пространството има много PTC-сайтове.
За съжаление обаче, голяма част от тях са SCAM, или на български - измамни.
Това означава, че в даден момент те изчезват безследно, заедно с Вашите инвестирани средства и време!
Има и такива, които на пръв поглед изглеждат ОК, но изплащат много бавно, или никога, заработените от Вас пари.
Аз лично съм регестриран в един такъв сайт, но вече почти съм изгубил надежда, че ще мога да възстановя инвестициите си(въпреки че не са толкова големи).

Не такъв е случаят с NeoBux! Това е лидерът в този бранш!:

image
  • Най-сигурният PTC-сайт

  • С най-голям брой потребители (над 7 000 000)

  • С най много изплатени Пари на потребителите си (над $14 000 000)
Това е един от малкото PTC-сайтове, на който съм се доверил напълно и който горещо препоръчвам. А за начинаещи click-ъри(цъкачи) е задължително да се започне с него! С NeoBux можете да си осигурявате сигурни доходи всеки месец. Разбира се, това не е безусловно. За да започнете да печелите, трябва да сте много постоянни и търпеливи! Всъщност това се оказва основното изискване. Но ще се уверите, че това наистина не е лесно.

 Как се печели?

  1. Постоянство и търпение
  2. Реферали

Рефралите са потребители на същия сайт, които можете да си наемете (в някои сайтове да закупите). Тяхното значение за Вас се състои в това, че при всяко тяхно click-ване на реклама, Вие получавате пари. Без тях ще печелите много малко. С тях - значително много, в зависимост от това, колко сте наели. Друг начин за набиране на реферали е, когато някой се регистрира в сайта чрез Ваш линк(в случая, ако се регистрирате в
NeoBux през мой линк, ще станете мой реферал, за което ще съм Ви много благодарен). Но разчитайки само на такива реферали, без да наемате от сайта, не бихте постигнали голям успех.

Как функтионира сайтът?
 
image

След като сте се регистрирали в сайта, Ви се предоставят по 4 линка с реклами на ден. За всеки отворен от Вас линк, получавате $0.01(един цент) на сметката си в NeoBux. (ако сте закупили Golgen Membership, Ви се предоставят по 9 линка на ден, като тази услуга струва $90 и си заслужава)

Когато започнете да наемате реферали, за всеки натиснат линк от Ваш реферал, получавате по $0.005(половин цент). (за Golden - $0.01)

Ето един типичен пример за печалба от NeoBux:

Без да притежавате реферали, в случай, че отваряте всички реклами на ден, Вашата печалба би изглеждала така:

Печалба на ден: $0.04

Печалба на месец: $1.20

(за Golden:

Печалба на ден: $0.09


Печалба на месец: $2.70
)

И тъй като за толкова минимални печалби, не си заслужава да си губим времето, на помощ идват рефералите!

Сега си представете, че сте си закупили един пакет от 100 реферала, който струва $25 ($20 за Golden) :

Печалба от Вашите реферали на ден: $2 (100x4x0.005)

Печалба от Вашите реферали на месец: $60 (30x$2)

Разходи: $25 (пакет-100 реферала)

Чиста печалба на месец: $35 ($60 - $25)

(за Golden:

Печалба от Вашите реферали на ден: $4 (100x4x0.01)
 
Печалба от Вашите реферали на месец: $120 (30x$4)
 
Разходи: $20 (за Golden, пакет от 100 реферала струва $20)
 
Чиста печалба: $100 ($120 - $20) )


image

Разбира се, това е една оптимална картина, защото не всеки реферал ще отваря всички реклами всеки ден. Обикновено около 40% от click-овете се губят, поради тази причина. Това ще рече, че ако от горните резултати извадите 4о%, ще получите една реалистична чиста печалба:

$35 - 40% = $21 - реалистична чиста месечна печалба при 100 наети реферала
(и за Golden: $100 - 40% = $60 - реалистична месечна печалба при 100 наети реферала)

Тези резултати също не са много впечатляващи, но са реални и са постигнати само със 100 реферала. Сами можете да си направите сметка, как биха изглеждали печалбите при 1000 или 2000 реферала! Освен това, подобно на Golden Membership, можете да закупите и Ultimate пакет при който позволеният максимален брой реферали е 4000!

От този сайт наистина се правят пари, стига да имате желание!

И едно последно нещо, преди да завърша:

NeoBux работи с PayPal, AlertPay и Neteller. За да можете да плащате и да получавате заработените пари, изберете една от трите възможности и си направете сметка (в случай, че нямате такава). Става бързо и лесно. Направете го, преди да се регистрирате в NeoBux, защото се изисква при регистрацията.

И така, ако сте решили да пробвате, аз Ви подкрепям и Ви уверявам, че сте на прав път! Но дори да не сте сигурни и по принцип да сте по-предпазливи към подобни предизвикателства, нищо не Ви пречи да опитате. Регистрирайте се и се запознайте със сайта, click-айте на воля! Когато достигнете $2, можете да изплатите. Транзакцията става мигновено!

Не се колебайте да пишете, ако имате въпроси или проблеми.

Ще се опитам да Ви помагам.

Желая Ви успех от сърце!

image



Тагове:   online,


Гласувай:
1




1. анонимен - otnosno PayPal
28.03.2010 18:22
какви такси се искат за поддръжката на ПейПал? четох някакав потребител се оплаква,че след две транзакции му затворили акаунта? и не може ли да отварям повече от 4 реклами на ден, нали има някакви птц-та, при които се движели някакви човечета и така непрестанно трупаш центове? какъв вид карта да си извадя и от коя банка, къде е най-изгодно, какви са таксите, комисионните и т.н. ако може да ми бъде отговорено?µРЅРѕ?
цитирай
2. анонимен - ЗА ПРЪДНИТЕ PTC САИТОВЕ И ПО СПЕЦЯЛНО ЗА NEOBUX
01.04.2010 11:04
ПЪЛЕН ПЪРДЕЖ ИЗМАМА ОТВСЯКЪДЕ ТАКА Е НАПРАВЕН НИКОГА ДА НЕ СПЕЧЕЛИТЕ РЕФЕРАЛИТЕ КОИТО НАЕМАТЕ НЕ СА ИСТИНСКИ ТЕ СЕ ДВИЖАТ ОТ САИТА НИКОГА НЕ ИНВЕСТИРАИТЕ ЗА ЗЛАТЕН МЕМБЪР ТОВА СА БЕЗВЪЗВРАТНО ИЗГУБЕНИ ПАРИ ОТ ЦЯЛАТА ВАША ДЕИНОСТ ПЕЧЕЛИ САИТА ВИЕ НИКОГА ПРОСТО НАНАСЯТЕ ВРЕДА НА РЕКЛАМОДАТЕЛИТЕ ТЕ ПЛАШТАТ ПАРИ НА НЕОБУКСА ЗА ТОВА ЧЕ НЯКОИ ИМ Е РАЗГЛЕЖДАЛ РЕКЛАМИТЕ А В СЪЩОСТ НЕ Е ТАКА ЗАЩОТО НА ВАС НЕ ВИ ПУКА ЗА ТЕХНИТЕ РЕКЛАМИ
цитирай
3. анонимен - Изборът е ваш
16.02.2011 10:07
Вие избирате дали да дадете шанс на NeoBux и не е нужно да харчите никакви пари по него само трябва да имате добра нагласа и малко свободно време :) може да се приеме пове4е като една страни4на дейност с коята да убивате времето : http://www.neobux.com/?r=sexylove565
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bestptc
Категория: Технологии
Прочетен: 20324
Постинги: 1
Коментари: 3
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930